Pripreme za prijemni u Školu primijenjene umjetnosti! Upisi u tijeku!

Vaše dijete sanja o upisu u Školu primijenjene umjetnosti?
Prava je umjetnička duša i sate provodi crtajući, slikajući i izrađujući razna umjetnička djela?

U Street Art Studiu Lapo Lapo pod vodstvom Melite Omeragić, kiparice i waldorfske pedagoginje započinjemo s tečajevima priprema za Školu primijenjene umjetnosti!
Melita već niz godina priprema učenike za upis u ŠPUD te se može pohvaliti s više od 90% prolaznosti svojih polaznika. U posljednje dvije godine pripremila je više od 70 polaznika za prijemni ispit od kojih 65 uspješno prolazi prijemni i upisuje ŠPUD!

Tečajevi se održavaju u samom centru grada na adresi Ilica 50!

Pozivamo vas da rezervirate vaše mjesto na oglednom satu tečaja PRIPREMA ZA ŠPUD koji će se održati u subotu, 12.01.2019. od 9:30-10:30 sati na adresi Ilica 50 (Street Art Studio Lapo Lapo)! Ogledni sat namijenjen je učenicima koji se žele pripremiti za prijemni ispit Škole primijenjene umjetnosti i njihove roditelje! Na ovom oglednom satu ćemo objasniti što sve radimo i na koji način se pripremamo za prijemni ispit na tečaju Priprema za ŠPUD.

Tečaj priprema sastoji se od 12 sati rada kroz 6 radionica u trajanju od 120 minuta.Pripreme provodimo u malim grupama uz individualizirani pristup svakom polazniku.

Tečaj se sastoji isključivo od rada na elementima koji se traže i boduju na prijemnom ispitu u Školu primijenjene umjetnosti, tako će polaznici naučiti kako nacrtati stolac po promatranju i kompoziciju u boji.

Tečaj Priprema za ŠPUD održava se subotom od 9:00-11:00 sati kroz šest radionica u trajanju od 120 minuta s početkom rada po dogovoru.

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Detalje proučite na: Pripreme za prijemni u ŠPUD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top