Likovni odgoj za male i velike! Upisi i ogledni satovi u tijeku!

Vaše dijete sanja o upisu u Školu primijenjene umjetnosti? 
Prava je umjetnička duša i sate provodi crtajući, slikajući i izrađujući razna umjetnička djela? Mjesto pod suncem je pred vama!


U Street Art Studiu Lapo Lapo pod vodstvom Melita Omeragic aRT, kiparice i waldorfske pedagoginje započinjemo s programima OMart likovnih radionica za djecu i mlade te tečajevima priprema za Školu primijenjene umjetnosti!
►Upisi u tijeku! Prijavi se na: om.art.radionice@gmail.com
Programi se održavaju u samom centru grada na adresi Ilica 50!

Programi likovnih radionica uključuju crtačke, slikarske i kiparske tehnike rada, a svi materijali na radionicama su osigurani.
Tečaj Priprema za prijemni ispit u Školu primijenjene umjetnosti, osigurava kvalitetnu pripremu za prijemni uz stručno vodstvo Melite Omeragić koja već niz godina priprema učenike za upis u ŠPUD te se može pohvaliti s više od 90% prolaznosti svojih polaznika.

U siječnju smo za vas pripremili dvije ogledne subote na kojima ćemo predstaviti OMart radionice!

► SUBOTA, 12.01.2019.:
✐od 09:30-10:30 sati – ogledni sat PRIPREME ZA ŠPUD (rezervirano za učenike koji se žele pripremiti za prijemni ispit Škole primijenjene umjetnosti i njihove roditelje). Na ovom oglednom satu ćemo objasniti što sve radimo i na koji način se pripremamo za prijemni ispit na tečaju Priprema za ŠPUD)
✐ od 11:00-12:00 sati – ogledni sat LITTLE ARTISTS, likovne grupe od 5-7 godina. Predstavit ćemo program roditeljima, a naši će se mali umjetnici upoznati s prostorom i voditeljicom te kreativno zabaviti!
✐od 12:30-13:30 sati – ogledni sat KIDS ART, likovne grupe od 7-9 godina. Predstavit ćemo program roditeljima, a naši će se mali umjetnici upoznati s prostorom i voditeljicom te kreativno zabaviti! 

►SUBOTA, 19.01.2019.:
✐od 11:30-12:30 sati – ogledni sat KIDS ART, likovne grupe od 7-9 godina. Predstavit ćemo program roditeljima, a naši će se mali umjetnici upoznati s prostorom i voditeljicom te kreativno zabaviti! 
✐od 13:00-14:30 sati – ogledni sat TEEN ART, likovne grupe od 10-14 godina. Predstavit ćemo program našim polaznicima i roditeljima, a zatim će se naši umjetnici okušati u jednoj od crtačkih tehnika!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Ovdje proučite: Raspored radionica

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top