Start’19 u MSU! Pridružite se radionici “Taktilni park”!

U sklopu programa START’19 u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu pozivamo klince i klinceze i njihove roditelje na radionicu za građanstvo “TAKTILNI PARK” koja će se održati pod vodstvom kiparica Hane Lukas Midžić i Melite Omeragić u nedjelju, 27.01. od 13-16h u prostoru Dječje galerije!

Središnja tema programa START’19 susret je i prilika za druženje s umjetnicima! Program uključuje svjesno tjelesno i taktilno iskustvo radova izloženih u stalnom postavu, vodstva kustosa, radionice za građanstvo, okrugli stol sa stručnjacima iz područja društvenih i humanističkih znanosti i projekcije dokumentarnih filmova o hrvatskim kiparima u dvorani Gorgona!

“TAKTILNI PARK”, radionice su koje će teći paralelno i obuhvaćaju više pristupa kiparstvu. S Hanom Lukas Midžić upoznat ćete spužvu kao medij, a njezinim čupkanjem i trganjem napraviti ćete vlastito djelo. S istom umjetnicom moći ćete osmišljati i viseće konstrukcije od različitih mekih i tvrdih, glatkih i hrapavih materijala koje će postati dijelom veće, zajedničke skulpture. Melita Omeragić će vas voditi kroz drugi dio izrade zajedničke ambijentalne instalacije, velike skulpture u koju ćete moći uči i koju ćete moći doživjeti, ne samo vizualno već i taktilno, ali i drugim osjetilima. Na ovoj radionici ćete stvarati prostor povezujući kartonske cijevi u šarenu instalaciju. Na četvrtoj radionici, uz istu skulptoricu, izrađivati ćete manje objekte od novinskog papira.

Cijeli program proučite na: START’19

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top