Umjetnička akcija: E’ ora di intervenire! u MSU

MSU, nedjelja, 14.4.2019. od 11.30 do 13.00 sati

Ove nedjelje pozivamo vas na umjetničku akciju „E’ ora di intervenire“!

S polaznicima ćemo obići originalne radove futurističkih slikara, čije su ideje otvarale prostore umjetničke slobode na početku dvadesetog stoljeća. Razgovarat ćemo o pokretu i brzini, o tehnološkom napretku na početku stoljeća te o težini koju nosi tako bogata prošlost talijanske umjetnosti.

Zatim ćemo na velikim formatima papira intervenirati bojom kroz pokret i razne kretnje, otkrivajući koliko daleko odzvanja ponavljajući ritam i koju poruku nosi naša današnja umjetnička akcija – jer, često u ovom ubrzanom ritmu življenja, ne čujemo jedni druge.

Vrijeme je da čujemo vaš glas, vrijeme je za intervenciju! Pridružite nam se u nedjelju 14. travnja 2019. u 11.30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti!

Napomena: prilikom stvaranja i intervencije bojama i pokretima na papiru, izgovarat ćemo pojmove na talijanskom jeziku. Bez objašnjenja značenja pratit ćemo i promatrati kako zvučnost određenih pojmova djeluje na pojedinca.

Radionice su prilagođene svim uzrastima, i djeci i odraslima. Posjetitelje mlađe od 7 godina molimo da sa sobom povedu nekog starijeg.

Vidimo se u Dječjem kutku MSU-a.

Voditeljica: Melita Omeragić, akademska kiparica i waldorfska pedagoginja

Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top