NAJAVA! Yoga i slikanje kao terapija!

Ususret ljetu, ZENYOGA centar i OMart, kreativne usluge pozivaju vas na jednodnevnu kreativno – terapeutsku radionicu na kojoj ćemo putem osnovnih yoga položaja i vježbi disanja temeljito osvijestiti i opustiti tijelo skidajući sloj po sloj napetosti, a kroz likovno stvaralaštvo i glazbu potaknuti oslobađanje kreativnih snaga!

KADA? U subotu, 25. svibnja 2019. od 9:00-15:00 sati s pauzom za čaj, kekse i ručak

GDJE? Zenyoga centar, Trg Petra Svačića 6, 10000, Zagreb

KOLIKO? Cijena radionice je 300 kn. Za prijave pristigle do 10. svibnja cijena iznosi 250 kn, u koju su uključeni svi materijali, čaj, keksi i vegetarijanski ručak.

Mjesto u grupi osiguravate prijavom na: koraljka@zenyoga.hr

Uz prijavu je potrebno uplatiti predujam od 100 kn na račun OMart, kreativne usluge HR6324020061140342922 (u opis plaćanja staviti ART-poduka)

M: +385 (0)98 907 3542

U prvom dijelu ove kreativne, terapeutske radionice pokušat ćemo putem osnovnih yoga položaja i vježbi disanja temeljito osvijestiti i opustiti tijelo skidajući sloj po sloj napetosti, istražiti i prepoznati kako se odvija proces misao-emocija-fizički doživljaj, te kako emotivni obrasci utječu na našu fizionomiju. U drugome dijelu, kroz likovno stvaralaštvo i glazbu potaknut ćemo oslobađanje kreativnih snaga kao katalizatora promjene! Kako ljudske osnovne misli i osjećaji koji dolaze iz nesvjesnog i predsvjesnog puno prije nalaze svoj izraz u slikama nego u riječima, kroz ovaj stvaralački proces pokušat ćemo osvijestiti određena uvjerenja o nama samima i doživljaju svijeta oko sebe kroz neposredno likovno iskustvo!

O voditeljicama:
Koraljka Šiletić zenyogu i meditaciju učila je od Žarka Andričevića i Karmen Mihalinec pri dvogodišnjoj školi registriranoj u Yoga Allianceu na razini od 500 sati. Zenyogom se bavi petnaest godina, a podučava deset. Jedna je od osnivačica i učiteljica Zenyoga centra u Zagrebu, gdje vodi grupe različite zahtjevnosti, te povremeno organizira jednodnevne radionice. Redovita je sudionica višednevnih meditacijskih povlačenja. Osim škole zenyoge, završila je i školu aromaterapije u sklopu koje je učila klasičnu i aromamasažu. Trenutno završava osnovni tečaj tajlandske masaže.


Melita Omegarić, akademska kiparica, diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti “Pietro Vannucci”, Perugia, Italija. Apsolventica je na studiju waldorfske pedagogije. Redovni je član Hrvatskog društva likovnih umjetnika, te posjeduje veliko iskustvo u pedagoškom radu iz umjetničkog područja. Samostalno i u suradnji s obrazovnim i kulturnim institucijama te rehabilitacijskim centrima, kao i akterima iz umjetničkog područja dugi niz godina kontinuirano doprinosi razvoju likovnih programa s ciljem razvoja senzibiliteta za likovnost i kreativnost, kao i njihovih blagodati kod djece, mladih i odraslih osoba.

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top