Dječji kampovi prije početka škole!

OMart, kreativne usluge i zagrebački studio Lapo Lapo organiziraju ljetne kampove za djecu osnovnoškolskog uzrasta u kolovozu i rujnu prije početka nove školske godine!

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! djeca će kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi! Kamp se provodi u zadnji tjedan u kolovozu!

Kroz Lapo Lapo ljetni kamp (tema tjedna su Indijanci i drevne civilizacije) djeca će tijekom petodnevnog programa obići Lovački muzej, Botanički vrt, Bundek, orijentirat će se u prirodi u parku Maksimir, planinariti na Medvednici i stvarati na likovnim radionicama pod stručnim vodstvom u prirodi i muzejima! Kamp se provodi prvi tjedan u rujnu!

Na oba kampa ćemo istraživati, promatrati prirodu, slušati bajke, igrati se na otvorenom, kreativno se izražavati i šećer na kraju, priuštit ćemo si i piknik na travi!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Ovdje proučite detalje:            

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top