Muziciranje i slikanje za najmlađe! Besplatna radionica!

U sklopu najave novog interdisciplinarnog programa KIDS MUSIC&ART koji spaja učenje instrumenta, osnove solfeggia, slušaonu i glazbenu izvedbu uz likovni rad i likovno izražavanje, pozivamo vas da predbilježite vaše dijete za besplatnu radionicu u studenom!

📌KADA? U srijedu, 20.11.2019. od 17:30-19:00 sati

📌GDJE? Ilica 50 (Street Art Studio Lapo Lapo, u prolazu prema Swanky Mint hostelu)

📌ZA KOGA? Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5-9g.

Prijavu za radionicu pošaljite na: om.art.radionice@gmail.com ili umjetnost.za.malene@gmail.com

Naši će se mali umjetnici upoznati s prostorom i voditeljicama te kreativno zabaviti kroz glazbene tonove i likovne ritmove!

KIDS MUSIC&ART, glazbeno-likovna grupa za djecu uzrasta od 5-9 godina započinje s radom 15. siječnja i traje do 27. svibnja 2020. kada će se održati završna izložba radova i koncert polaznika.

Radionice će se održavati srijedom od 17:30-19:00 sati na adresi Ilica 50 (Street Art Studio Lapo Lapo, u prolazu prema Swanky Mint hostelu) u Zagrebu.

Likovno-glazbene radionice pod vodstvom Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje i Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture te Lucije Petrač, magistre muzike i Marte Bratković, magistre muzike.

Sve o programu proučite na: KIDS MUSIC&ART

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top