Pripreme za Akademiju likovnih umjetnosti! Upisi u tijeku!

Čestitamo svim našim vrijednim i talentiranim polaznicima koji su pohađali naše Pripreme za prijemni ispit u Školu primijenjene umjetnosti i dizajna i uspješno upisali ovu divnu školu! Sigurni smo da su najljepše školske godine upravo pred vama!

Kod nas se možete pripremati i za upise na različite odsjeke Akademije likovnih umjetnosti!

Detalje o programu proučite na: Pripreme za prijemni na ALU

Pripreme su namijenjene učenicima srednjih škola koji žele pristupiti prijemnim ispitima na Akademiji likovnih umjetnosti.

Tečaj priprema sastoji se od 16 sati rada kroz 8 radionica u trajanju od 120 minuta.

Pripreme provodimo u malim grupama uz individualizirani pristup svakom polazniku.

Tečaj se sastoji od rada na elementima koji se traže i boduju na prijemnim ispitima na Akademiji likovnih umjetnosti, a za svaki odsjek (slikarstvo, grafika, likovna kultura, konzerviranje i restauriranje umjetnina: smjer slikarstvo) osmislili smo prilagođeni program priprema s obzirom na posebnosti prijemnog ispita za svaki pojedini odsjek!

Tečaj Priprema za ALU održava se srijedom od 19:30-21:30 sati ili subotom od 9:00-11:00 sati kroz osam radionica u trajanju od 120 minuta s početkom rada po dogovoru.

Radionice se provode na adresi Ilica 92 (Galerija Greta).

Tečaj osigurava kvalitetnu pripremu za prijemni ispit uz stručno vodstvo akademskih kiparica.

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top