Mogu uživati čak i u školi na daljinu!

Trotjedni online program podrške učenju u kućnim uvjetima za roditelje i djecu osnovnoškolce i srednjoškolce!

Umorni ste od obavljanja vlastitih radnih obveza od kuće, organizacijom svakodnevnog života i pomoći u učenju svojoj djeci? Zabrinjava li vas ovo razdoblje i u vama donosi osjećaj frustracije i nemira? Želite iskoristiti vrijeme na najbolji mogući način i od ove situacije izvući maksimum?

Razumijemo vas.

Promatrajući natpise i komentare u medijima vezano uz odvijanje i zadatke škole na daljinu te svjedočeći promjerima poznanika oko nas, jasno je da ove izvanredne okolnosti školovanja imaju zabrinjavajući i često nepovoljan utjecaj, kako na roditelje, tako i na djecu.

Također, podaci koje smo dobili, provedbom ankete o iskustvima i zadovoljstvom odvijanja škole na daljinu, govore tome u prilog.

Stoga vam nudimo mogućnost sudjelovanja u trotjednom programu podrške školovanja na daljinu “Mogu uživati čak i u školi na daljinu”.

Provedba programa je predviđena ONLINE putem ZOOM aplikacije prva tri ponedjeljka u svibnju!

Sve detalje proučite na: Mogu uživati čak i u školi na daljinu!

Za prijave pišite nam na: om.art.radionice@gmail.com

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top