OMart besplatne likovne radionice u Art parku!

OMart provodi besplatni kreativni program za male i velike u hladovini Art Park Zagreb na Ribnjaku!
Pozivamo vas da rezervirate svoje mjesto prijavom na:
om.art.radionice@gmail.com

🌿Subota, 11.7., od 11-12:30h
►Likovna radionica za male i velike/Reci glasno!/Izrada plakata na temu ekologije/ Melita Omeragic aRT
Druženje pod vodstvom likovnih umjetnika i pedagoga započinjemo razgovorom o važnosti očuvanja prirode! Voditeljice će objasniti što je to plakat te osnovne smjernice izrade umjetničkog plakata.
Polaznici će podijeljeni u manje grupe osmisliti poruke na temu ekologije za plakat, kao i njegov dizajn. Promislit će i o mjestu u parku na kojem će plakat izložiti i na koji način.
Tijekom izrade plakata vodit će se briga o samom cilju plakata (važnosti pobiranja smeća za sobom u parku) te o načinu na koji bi se ta poruka mogla prenijeti drugim ljudima.

🌿Subota, 8.8., od 11-12:30h
►Kiparska radionica za male i velike/Izgradi kuću!/Umjetnička instalacija/ Melita Omeragic aRT
Nakon razgovora o ekologiji voditeljice će objasniti pojam instalacije u umjetnosti, modernih kiparskih forma i što je to kiparstvo!
Polaznici će koristeći kartonske cijevi izraditi instalaciju na temu stambenog objekta od reciklirajućeg materijala – kartona!

🌿Subota, 22.8., od 11-12:30h
►Likovna radionica/Cvijeće/ Melita Omeragic aRT
Nakon kratkog uvoda o ekologiji voditeljice će predstaviti razne vrste cvijeća koje raste na ovim područjima te zašto su biljke i cvijeće bitni za nas. Kroz likovno stvaralaštvo pod vodstvom umjetnika, polaznici će izrađivati cvijeće od materijala koji se mogu reciklirati.

🌿Radionice sponzorira dm drogerie markt Hrvatska 🌿

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top