STREET ART I GRAFFITI TEČAJ ZA MLADE 16+!

Upoznaj subkulturu izrade graffita na zagrebačkim ulicama iz prve ruke!

Kroz Street art turu ulicama našeg grada na koju će te na prvom susretu provesti ekipa iskusnih zagrebačkih graffitera otkrit ćeš gdje se kriju kultni graffiti, naučit ćeš koja su pravila ove kulture i kako komuniciraju graffiteri međusobno i sa svijetom! Nakon terenskog susreta, na druženjima subotama ujutro u MSU Zagreb upoznat ćeš tehniku izrade šablona (stencila), paste-upa, naučiti kako se crtaju graffiti slova, osmislit ćeš svoje umjetničko ime i sticker, osnovati svoj crew i na zadnjem susretu izraditi graffit na zidu!


STREET art i GRAFFITI tečaj za mlade održava se jednom tjedno u trajanju od 120 minuta, subotom od 10:00-12:00h kroz 6 likovnih susreta.

Za prvi i zadnji susret predviđene su terenske radionice, a preostali dio tečaja odvija se na adresi Avenija Dubrovnik 17, Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu, prostor Baunet.

STREET art i GRAFFITI tečaj za mlade održava se u periodu od 14.11.-19.12.2020.

Cijena Street art i graffiti tečaja za mlade iznosi 1.400,00 kn. 

Prijave na: om.art.radionice@gmail.com

Sve detalje proučite na: STREET art i GRAFFITI tečaj

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top