Pripreme za srednje umjetničke škole i fakultete! Upisi u tijeku!

Pripremi se kvalitetno i pristupi hrabro prijemnom ispitu na odabranoj umjetničkoj školi ili fakultetu!

Tečajevi priprema za upis u srednje umjetničke škole i fakultete se sastoje od rada na elementima koji se traže i boduju na prijemnim ispitima, a za svaku školu smo osmislili prilagođeni program priprema s obzirom na posebnosti njenog prijemnog ispita!

Tečajevi se održavaju na adresi Avenija Dubrovnik 17, Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu, tijekom cijele školske godine u terminu subotom ujutro.
S pohađanjem tečajeva, polaznici mogu započeti prema individualnom dogovoru!

Tečajevi osiguravaju kvalitetnu pripremu za prijemne ispite uz stručno vodstvo Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture, Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje te Jelene Čulo, akademske slikarice.


PRIPREME ZA UMJETNIČKE FAKULTETE

PRIPREME ZA ALU namijenjene su onima koji žele pristupiti prijemnim ispitima na Akademiji likovnih umjetnosti (Odsjek Slikarstvo, Grafika, Likovna kultura, Konzerviranje i restauriranje umjetnina – smjer Slikarstvo, Odsjek Animirani film i novi mediji).

Tečaj Priprema za ALU sastoji se od 16 sati rada kroz 8 radionica u trajanju od 120 minuta. Radionice se održavaju subotom od 9:00-11:00 sati. Cijena tečaja iznosi 2.000 kn.

PRIPREME ZA GRAFIČKI FAKULTET namijenjene su onima koji žele pristupiti dodatnoj provjeri likovnih sposobnosti na Grafičkom fakultetu.

Tečaj priprema za smjer Dizajn grafičkih proizvoda na Grafičkom fakultetu sastoji se od 16 sati rada kroz 8 radionica u trajanju od 120 minuta. Radionice se održavaju subotom od 9:00-11:00 sati. Cijena tečaja iznosi 2.000 kn.

PRIPREME ZA STUDIJ DIZAJNA namijenjene su onima koji žele pristupiti razredbenom postupku za upis na Studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu.

Tečaj priprema za Studij dizajna sastoji se od 16 sati rada kroz 8 radionica u trajanju od 120 minuta. Radionice se održavaju subotom od 9:00-11:00 sati. Cijena tečaja iznosi 2.000 kn.

PRIPREME ZA TEKSTILNO-TEHNOLOŠKI FAKULTET namijenjene su onima koji žele pristupiti provjeri sposobnosti likovnog izražavanja i kreativnosti na Tehničko-tehnološkom fakultetu.

Tečaj Priprema za studijski program Tekstilna tehnologija i inženjerstvo, smjer: Industrijski dizajn tekstila i odjeće održava se subotom od 9:00-11:00 sati kroz osam radionica u trajanju od 120 minuta. Cijena tečaja iznosi 2.000 kn.

Tečaj Priprema za studijski program Tekstilni i modni dizajn, smjerovi: Modni dizajn i Dizajn tekstila održava se subotom od 9:00-11:00 sati kroz osam radionica u trajanju od 120 minuta. Cijena tečaja iznosi 2.000 kn.

Detalje proučite na: Pripreme za umjetničke fakultete

PRIPREME ZA SREDNJE UMJETNIČKE ŠKOLE

PRIPREME ZA ŠPUD namijenjene su učenicima osnovnih škola koji žele pristupiti prijemnom ispitu Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Tečaj Priprema za ŠPUD održava se subotom od 9:00-11:00 sati kroz šest radionica u trajanju od 120 minuta. Cijena tečaja iznosi 1.500,00 kn.

PRIPREME ZA SREDNJU GRAFIČKU ŠKOLU namijenjene su učenicima osnovnih škola koji žele pristupiti razredbenoj provjeri za upis u Školu za grafiku, dizajn i medijsku produkciju.

Tečaj priprema za medijskog tehničara sastoji se od 3 sata rada kroz 3 radionice u trajanju od 60 minuta. Radionice se održavaju subotom od 10:00-11:00 sati. Cijena tečaja iznosi 600kn.

Tečaj priprema za ostale smjerove sastoji se od 8 sati rada kroz 4 radionice u trajanju od 120 minuta. Radionice se održavaju subotom od 9:00-11:00 sati. Cijena tečaja iznosi 1.000 kn.

PRIPREME ZA SREDNJU ŠKOLU ZA MODU I DIZAJN namijenjene su učenicima osnovnih škola koji žele pristupiti provjeri likovnih sposobnosti za upis u Školu za modu i dizajn.

Tečaj priprema za smjer Dizajnera odjeće sastoji se od 16 sati rada kroz 8 radionica u trajanju od 120 minuta. Radionice se održavaju subotom od 9:00-11:00h. Cijena tečaja iznosi 2.000 kn.

Detalje proučite na: Pripreme za srednje umjetničke škole

Pratite nas na:
error

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top