Kids Art 6-9g.

Likovne grupe od 6-9 godina

Naši polaznici izuzev crtačkih i slikarskih tehnika te osnova modeliranja, uče i o velikim umjetnicima i njihovim djelima! Radi učinkovitosti iskustvenog i doživljajnog učenja, program predviđa i terenske radionice (posjete muzejima, umjetničkim školama i srodnim institucijama) te gostovanja umjetnika s današnje scene!

Cilj nam je polaznicima pružiti uvid u široki spektar mogućnosti umjetničkog izražavanja, potaknuti razvoj estetike i naviku posjećivanja muzeja i kulturnih događanja.

Uronili smo u sliku!

Na radionicama vježbamo Mindfulness tehnike disanja kako bi naši umjetnici što bolje ovladali vještinama korisnim za uspjeh i u drugim segmentima života, poput koncentracije, usmjeravanja pažnje i kontrole misli!

Program uključuje elemente waldorfskog slikanja i pedagogije. Kroz pripovijedanje bajki i kasnije izražavanje svojih impresija putem boja i oblika, kod polaznika potičemo vizualizaciju i razvoj slušne pažnje te maštu i ekspresiju u likovnim tehnikama!

Program likovnih grupa završava izložbom radova u Muzeju suvremene umjetnosti.


ORGANIZACIJA RADA:

Likovne radionice se održavaju tijekom školske godine, jednom tjedno u trajanju od 90 minuta za grupe od 6-9 godina.

Ovdje proučite: RASPORED RADIONICA

Cijena likovnih radionica iznosi 275,00 kn/mjesečno.

Na gore navedene cijene moguće je ostvariti jedno od sljedećih popusta:

·         Popust na drugo dijete iz iste obitelji ili na drugu radionicu iznosi 50,00 kn mjesečno

· Popust na avansnu uplatu za cijelu sezonu s rokom uplate do 10.09.2020. iznosi 10% na cjelokupni iznos.

Napomena: popusti se ne zbrajaju, odnosno korisnik ostvaruje pravo na jedan od gore navedenih mogućih popusta.

Radionice započinju u prvom tjednu rujna 2020. i traju do 13. lipnja 2021. kada će se održati i završna izložba radova polaznika u Muzeju suvremene umjetnosti.

(ukupno: uplata 10 mjesečnih rata – u posljednju ratu uključeni su troškovi završne izložbe radova). Da bi pristupili završnoj izložbi potrebno je podmiriti sva eventualno preostala dugovanja.

Radionice se održavaju na adresi Avenija Dubrovnik 17, Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu, prostor Baunet.

U slučaju pojačanja epidemioloških mjera, radionice u redovnim terminima provodimo online putem ZOOM aplikacije.

Ukoliko se polaznik/ca odlučio/la upisati i nastaviti pohađati radionicu, ogledni sat se tretira kao jedan dolazak.

Radionice se ne održavaju za vrijeme školskih i državnih praznika.

Mjesto u grupi osiguravate prijavom na: om.art.radionice@gmail.com

M: +385 (0)91 5021727

Likovne radionice pod vodstvom Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje, Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture te Jelene Čulo, akademske slikarice.


Komentari polaznika:

“Moja kćer se baš vezala uz Vas, osvojili ste je svojom mirnoćom, staloženošću i slobodom u kreativnosti. Bili ste joj melem za ranu kada je krenula u školu i kada smo se i mi kao roditelji osvijestili da je sustav krut i da ne dopušta baš puno kreativnog izražavanja djeci koje se na to poticalo u vrtićkom okruženju. U svakom slučaju, privikavanje na školu i krući sustav je uvelike olakšan tjednim radionicama kod Vas, to joj je dalo snagu za dalje, jer znala je da ima taj jedan dan kada može stvarati. Hvala Vam na tome!”

Ivana, mama polaznice Geme

“Puno nam je značilo to što je Paula na bilo kakve dogovore srijedom odgovarala ‘srijedom ne mogu – idem kod Melite’. Ništa drugo nije dolazilo u obzir! Hvala Vam na tome!”

Vanja, mama polaznice Paule