Likovne radionice ONLINE!

Od studenog otvaramo i ONLINE likovnu grupu za djecu osnovnoškolce kako bi se u ova čudna vremena, naši polaznici mogli kreativno izražavati i iz udobnosti svojih domova!

Uvježbavajući crtačke i slikarske tehnike s našim polaznicima istražit ćemo osnove likovnih zakonitosti i kompozicije. Cilj nam je uvesti polaznike u očaravajući svijet likovne umjetnosti i osnažiti ih u likovnom izražavanju, percepciji i predočavanju prostora, predmeta i ljudskog lika kroz niz zanimljivih i fantastičnih tema bliskih djeci osnovnoškolcima!

OMart/ONLINE likovne radionice

Likovne radionice završavaju virtualnom izložbom radova!


ORGANIZACIJA RADA:

Likovne radionice se održavaju tijekom školske godine, jednom tjedno u trajanju od 90 minuta za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

KADA? Utorkom, od 19:30-21 sat.

Cijena likovnih radionica iznosi 275,00 kn/mjesečno.

Za pohađanje radionica potrebno je da svaki polaznik osigura svoje materijale: olovke, gumice, flomastere, bojice, vodene boje i tempere, kistove, pastele, kolaž papir i ljepilo, blok 5 i blok 3 za crtanje.

Radionice započinju u prvom tjednu studenog 2020. i traju do . 22. lipnja 2021. kada će se održati i završna virtualna izložba radova koju ćemo objaviti na našim društvenim mrežama!

(ukupno: uplata 8 mjesečnih rata)

Radionice provodimo online putem ZOOM aplikacije.

Ukoliko se polaznik/ica odlučio/la upisati i nastaviti pohađati radionicu, ogledni sat se tretira kao jedan dolazak.

Mjesto u grupi osiguravate prijavom na: om.art.radionice@gmail.com

M: +385 (0)91 5021727

Likovne radionice pod vodstvom Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje, Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture te Jelene Čulo, akademske slikarice.