ONLINE Tečaj ilustracije za osnovnoškolce

Tijekom druge polovice lipnja i kroz mjesec srpanj provodimo online tečaj ilustracije za osnovnoškolce!

Na tečaju ćemo naučiti kako nacrtati strip, mange i anime!

Kroz 6 likovnih online susreta naučit ćemo što je to ilustracija i koji sve tipovi ilustracije postoje! Izradit ćemo stripove, mange, anime, slikovnice i filmske plakate, a inspiraciju za to ćemo crpiti iz naših najdražih crtića, knjiga, bajki, filmova ili svega onoga što nas nadahnjuje. Također, naučit ćemo i kako crtati i pritom se super zabaviti!

Tečaj ilustracije provodimo online putem Zoom aplikacije koju je potrebno instalirati prije početka tečaja.

Tečaj se provodi pod vodstvom Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje i Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture.

Materijali koje je potrebno pripremiti prije početka tečaja su: deblji A3 papiri, obični A4 papiri, obična olovka, gumica, rapidografi ili crni flomaster, vodene boje, kistovi, flomasteri, bojice i markeri po želji.


Organizacija rada:

KOME JE NAMIJENJEN: Djeci osnovnoškolskog uzrasta

KADA: Tečaj se provodi kroz šest susreta u trajanju od 90 minuta/1 tjedno online putem ZOOM aplikacije u periodu od 17. lipnja do 22. srpnja 2020. godine.

Srijedom od 17:30-19:00 sati.

KOLIKO: 400,00 kn (6 radionica) ili drop-in 100,00 kn po dolasku (1 radionica). Moguće je sudjelovati na cijelom tečaju ili na radionici po odabiru.

Uplatu je potrebno izvršiti prije početka tečaja.

Prijave i informacije: om.art.radionice@gmail.com

M: +385 (0)91 5021727