Kreativne
usluge

Online tečaj kaligrafije

Upoznaj se s krasopisom, umjetnošću lijepog pisanja iz udobnosti svog doma!

REGISTRIRAJ SE i kroz par klikova zakupi naš ONLINE tečaj kaligrafije na 90 dana! U tom ga periodu možeš pogledati koliko puta želiš i u vrijeme koje ti najbolje odgovara!

Po izradi korisničkog računa, podatke za uplatu ćeš zaprimiti na mail.

Nakon zaprimljene uplate u tvojem korisničkom računu potrebno je kliknuti na stavku 'Preuzmite rezervirano'! U tom dokumentu pronaći ćeš link na cijeli video! 

Tečaj u trajanju od 80 minuta (cca 10 sati vježbi od kuće) je pod vodstvom slikara i kaligrafa Mire Modula Petkovića, koji će te upoznati s osnovama kaligrafije i ispisivanjem gotičke abecede te objasniti na koji način koristiti pero!

Saznat ćeš i niz korisnih savjeta za svakodnevne vježbe te naputaka za kreativnost i osmišljavanje vlastitih slova!

 

Kako bi mogao popratiti i isprobati sve vježbe, oboružaj se s:

  • PILOT Parallel Pen (preporučamo 6,0 mm s plavim čepom, a može i 3,8 mm sa zelenim čepom)
  • Tuš (crni ili tamnija boja po izboru)
  • A4 papiri (po mogućnosti 160 g)
  • Ravnalo, olovka, gumica, šestar.

Materijale za kaligrafiju možeš naručiti i proučiti na: ArtPoint

40.00
Rezervirajte Dodaj u listu želja

Intro text

Upoznaj se s krasopisom, umjetnošću lijepog pisanja iz udobnosti svog doma! REGISTRIRAJ SE i kroz par klikova zakupi naš ONLINE tečaj kaligrafije na 30 dana! U tom ga periodu možeš pogledati koliko puta želiš i u vrijeme koje ti najbolje odgovara! Tečaj je pod vodstvom slikara i kaligrafa Mire Modula Petkovića, koji će te kroz ovaj tečaj, upoznati s osnovama kaligrafije i ispisivanjem gotičke abecede te objasniti na koji način koristiti pero! Saznat ćeš i niz korisnih savjeta za svakodnevne vježbe te naputaka za kreativnost i osmišljavanje vlastitih slova! Kako bi mogao popratiti i isprobati sve vježbe, oboružaj se s: - PILOT Parallel Pen (preporučamo 6,0 mm s plavim čepom, a može i 3,8 mm sa zelenim čepom) - Tuš (crni ili tamnija boja po izboru) - A4 papiri (po mogućnosti 160 g) - Ravnalo, olovka, gumica, šestar. Materijale za kaligrafiju možeš naručiti i proučiti na: ArtPoint

Datum

10 Veljača 2021

Termin

12.10.02.2021.
0.0 0 Ocjene
Ocijenite
Ocjena
Otkaži